Dinamo ataca pozitia de lider in Divizia A contra lui CFR Cluj, pe teren propriu, si spera sa treaca pe primul loc in clasament macar pentru o zi (Steaua joaca maine seara, la Constanta). Andone spune ca nu se teme de CFR-ul lui Dorinel Munteanu. "Va
Dinamo ataca pozitia de lider in Divizia A contra lui CFR Cluj, pe teren propriu, si spera sa treaca pe primul loc in clasament macar pentru o zi (Steaua joaca maine seara, la Constanta). Andone spune ca nu se teme de CFR-ul lui Dorinel Munteanu. "Va fi un meci greu. Nu ma sperie Dorinel pentru ca jucam acasa, unde vom avea de partea noastra publicul. Important este sa ne atingem obiectivul, obtinerea celor trei puncte", a spus Andone, care a precizat ca, pentru moment, nu este preocupat de rezultatele pe care le obtine Steaua. "Nu ma intereseaza ce rezultate obtine Steaua si cum le obtine. Noi trebuie sa jucam cat mai bine si sa castigam. Poate din retur o sa ma intereseze", a afirmat Andone. "Falcosul" sustine ca nu este ingrijorat de faptul ca nu ii va putea folosi in partida cu CFR pe Fl. Bratu si Cl. Niculescu, ambii accidentati. "Sigur, absentele lor sunt foarte importante, dar Dinamo are jucatori capabili sa ii inlocuiasca pe cei doi", a adaugat antrenorul lui Dinamo. Ianis Zicu considera ca partida cu echipa antrenata de Dorinel Munteanu nu trebuie considerata un derby. "Nu pot spune ca este un derby. Este, intr-adevar, o partida foarte grea. Clujul este o echipa ambitioasa si cred ca va face totul pentru a ne incurca", a declarat Zicu. Acesta nu este alarmat de absentele lui Cl. Niculescu si Fl. Bratu: "Dinamo are un lot numeros si fiecare trebuie sa fie gata sa imbrace tricoul atunci cand este nevoie. Absentele celor doi sunt o pierdere mare, dar vom avea grija sa nu se vada". De partea cealalta, Dorinel Munteanu a anuntat ca va juca si in "Groapa" tot cu trei atacanti. "Nu avem de gand sa venim la Bucuresti cu gandul de a ne apara, pentru ca Dinamo este o echipa ofensiva. Probabil vom raspunde printr-o linie ofensiva cu trei atacanti", a declarat D. Munteanu. Presedintele lui CFR, Iuliu Muresan, s-a aratat si el increzator in sansele echipei clujene: "Vreau sa marcam cu un gol mai mult decat Dinamo!". Dorinel Munteanu nu va putea conta in meciul de astazi pe serviciile lui Cr. Turcu, acesta avand probleme musculare, ce necesita o saptamana de repaus total. Altfel, referitor la revenirea sa pe stadionul echipei care l-a lansat in fotbalul mare, Dorinel a spus: "Nu stiu cum o sa ma primeasca suporterii lui Dinamo. M-am simtit excelent la aceasta echipa, dar sunt un profesionist si voi face tot posibilul ca CFR sa castige". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.