Ioan Andone a declarat ca si-ar dori ca Gabriel Tamas sa mai joace inca un an la Dinamo, dupa ce imprumutul de la Spartak Moscova va expira in iarna. "As vrea sa il mai tin la Dinamo un an, dar va fi aproape imposibil. Evolutiile foarte bune ale lui
Ioan Andone a declarat ca si-ar dori ca Gabriel Tamas sa mai joace inca un an la Dinamo, dupa ce imprumutul de la Spartak Moscova va expira in iarna. "As vrea sa il mai tin la Dinamo un an, dar va fi aproape imposibil. Evolutiile foarte bune ale lui Gabi au atras atentia celor de la Spartak, care il cer cu insistenta inapoi", a precizat Andone. Antrenorul dinamovist sustine ca in cazul in care conducerile celor doua cluburi nu vor ajunge la un acord de prelungire a imprumutului, il va inlocui pe Tamas cu un jucator din lot sau va apela la alte solutii. Tamas si-a exprimat dorinta de a continua sa joace la Dinamo, dar admite ca totul depinde de planurile celor de la Spartak. "M-am integrat foarte bine aici si mi-as dori sa joc in continuare la Dinamo, pentru ca ma simt excelent aici. Acest lucru depinde de ceea ce vrea Spartak. Daca Dinamo si Spartak nu se vor intelege, cu parere de rau va trebui sa plec", a precizat fotbalistul. Gabriel Tamas a fost transferat in 2003 la Galatasaray Istanbul pentru un milion de dolari, pentru ca un an mai tarziu sa ajunga la Spartak Moscova pentru 1,5 milioane de dolari. Evolutiile lui Tamas la Spartak i-au nemultumit pe conducatorii gruparii moscovite, care l-au imprumutat la Dinamo pana in iarna acestui an. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.