Liderul spiritual al MISA, Gregorian Bivolaru (foto), a gasit de cuviinta ca a venit timpul pentru o schimbare. Aflat in Suedia, unde a fugit acum mai bine de un an pentru a scapa de Justitia Romana, "Guru" ar putea fi chiar de nerecunoscut. Acum, el
Liderul spiritual al MISA, Gregorian Bivolaru (foto), a gasit de cuviinta ca a venit timpul pentru o schimbare. Aflat in Suedia, unde a fugit acum mai bine de un an pentru a scapa de Justitia Romana, "Guru" ar putea fi chiar de nerecunoscut. Acum, el poarta plete, dar si o barba deasa, ingrijita.
Gregorian Bivolaru este in Suedia, la Malmo, locatarul unei celule plasate la unul din etajele superioare ale cladirii politiei locale. De acolo, din camera de detentie dotata cu tot confortul, nu iese decat insotit si doar pana la parterul aceluiasi imobil, acolo unde se afla salile de judecata in care se decide daca va primi sau nu azilul politic pe care l-a solicitat autoritatilor suedeze.
Noua infatisare a lide-rului MISA, care nu a mai fost vazut de romani de peste un an, este una complet schimbata. Barbatul care a trecut ilegal granita Romaniei pe cand era dat in urmarire generala si-a lasat barba si are aerul unui om stapan pe sine, care asteapta calm verdictul instantei. in functie de decizia judecatorilor suedezi care studiaza cererea sa de azil, va fi luata in calcul si cererea extradarii acestuia formulata de autoritatile romane.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.