Azi, de la ora 18.10, se va difuza ultimul episod din telenovela casei de productie Telemundo: "Gitanas". Telespectatorii vor avea ocazia sa urmareasca ce se va intampla cu cei doi frati, Juan si Rafael. in locul acestei telenovele, Acasa va difuza i
Azi, de la ora 18.10, se va difuza ultimul episod din telenovela casei de productie Telemundo: "Gitanas". Telespectatorii vor avea ocazia sa urmareasca ce se va intampla cu cei doi frati, Juan si Rafael. in locul acestei telenovele, Acasa va difuza incepand de maine, de luni pana sambata, tot de la orele 18.10, productia columbiana de mare succes, "Luna". Aceasta prezinta povestea unei femei care, intre iubire si ura, invidii, interese ascunse, dorinte de razbunare si pasiuni puternice, va captiva inima a doi barbati. "Luna" ii readuce Acasa pe actorii Gaby Espino si Christian Meier (ambii foto).
Duminica, 8 mai, se va termina "Extravaganta Anastasia", iar luni, 9 mai, se termina si telenovela atipica ce a detinut de multe ori locul intai in topurile de audienta:
"Rubi". in schimb, tot de luni, va incepe telenovela braziliana "Culoarea pacatului", cu Tais Araujo si Giovanna Antonelli, cunoscuta din "Clona". Productia va fi difuzata de luni pana joi, de la ora 0.00 si de vineri pana duminica, de la ora 23.30.
Surpriza cea mare pe care a pregatit-o Acasa e difuzarea a inca unui episod din telenovela "Mama vitrega", in intervalul orar destinat lui "Rubi". Astfel ca, incepand de la 10 mai, de luni pana joi, de la orele 20.10, vor fi difuzate doua episoade din "Mama vitrega".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.