Tot mai multe persoane se plang de dureri de stomac. Eliminarea stresului si alimentatia corespunzatoare sunt primele masuri care trebuie luate in aceasta situatie. Daca aveti probleme cu stomacul, renuntati la mancarurile grase. Evitati pe cat posib

Tot mai multe persoane se plang de dureri de stomac. Eliminarea stresului si alimentatia corespunzatoare sunt primele masuri care trebuie luate in aceasta situatie. Daca aveti probleme cu stomacul, renuntati la mancarurile grase. Evitati pe cat posibil alimentele sarate si afumaturile. De asemenea, fructele si legumele crude, muraturile trebuie eliminate pentru o perioada. La fel, bauturile tari si medicamentele care pot irita mucoasa stomacala.
Iata si cateva produse naturiste care pot fi de ajutor in cazul durerilor abdominale.
Menta Harmony Line - ajuta la imbunatatirea procesului de digestie, stimuleaza secretia sucurilor gastrice. Mod de prezentare: flacon cu 30 capsule. Administrare: 1-2 capsule/zi intre mesele principale. Pret: 140.000 lei.
Nuca neagra - este un supliment nutritiv ce contine proteine si aminoacizi esentiali fiind foarte bun pentru sistemul gastrointestinal, mai ales in perioadele de criza. Ajuta si in cazul parazitilor intestinali. Mod de prezentare: flacon cu 30 capsule. Administrare: 1-2 pe zi. Pret: 200.000 lei.
Tulsi Pentavox - contine extracte vegetale destinate in primul rand bunei functionari a sistemului digestiv. Este bine sa fie folosit in profilaxia afectiunilor gastrice. Este util in greata, balonari, stari de voma, dar poate fi folosit si in plin sezon al racelilor. Prezentare: flacon cu 30 capsule. Administrare: 1-2 capsule/zi. Poate fi administrata in siguranta pana la 6 luni. Pret: 170.000 lei.
Vidang Pentavox - este un bun stimulator al aparatului digestiv, poate ajuta in cazul balonarilor, starilor de greata, calmeaza durerile de stomac si ajuta la eliminarea viermilor intestinali. Singura problema este ca stimuleaza apetitul. Prezentare: flacon cu 30 capsule. Administrare: 1-2 capsule de doua ori/zi. Pret: 160.000 lei.
Finocarbo Plus - contine noua plante, printre care fructe de fenicul, flori de musetel, chimen, roinita, menta, maghiran. Aceasta componenta il recomanda pentru toate tulburarile digestive. Prezentare: flacon cu 30 capsule. Administrare: 2 capsule/zi. Pret: 210.000 lei.
Prodigest Plus - este util in dureri abdominale, gastrite, enterocolite, indigestii, insuficienta pancreatica, urticarie. Ajuta la stimularea functiei gastrice si la stimularea poftei de mancare. Prezentare: flacon cu 20 comprimate. Administrare: 1-3 comprimate/zi. Pret: 45.000 lei.
Galbenele - ajuta la buna functionare a procesului de digestie, reduce inflamatiile gastrointestinale, ajuta in gastrite hiperacide, in ulcer gastric si duodenal, la cresterea secretiei biliare. Prezentare: flacon cu 30 capsule. Administrare: 1-2 capsule de 3 ori/zi inainte de masa. Pret: 55.000 lei.
Tinctura de salvie Tisofit - ajuta in cazurile de digestie dificila, in colici abdominale si balonari. Prezentare: sticlute cu 30 ml. Administrare: 1-3 lingurite/zi, minim 7 zile.
Produsele prezentate le puteti gasi in magazinele de produse naturiste din str. Baia de Fier nr. 5 (str. Sf. Vineri, tramvaie: 16, 40, 5, 14); str. Matei Voievod 135, strada de la intersectia Vatra Luminoasa cu sos. M. Bravu si str. Traian nr. 118.

Leacuri la indemana oricui

* Cura cu suc de cartofi;

* Cura cu suc de varza;

* Cura cu suc de morcovi;

* Cura cu suc de orz verde cu aloe;

* Infuzie de flori de salcam, roinita, galbenele.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.