Presedintele Traian Basescu a semnat ieri, la solicitarea premierului Calin Popescu Tariceanu, decretul de numire a lui teodor Melescanu ca interimar la Justitie. Guvernul anuntase ca seful Guvernului a transmis, ieri, o scrisoare in care "ii propun
Presedintele Traian Basescu a semnat ieri, la solicitarea premierului Calin Popescu Tariceanu, decretul de numire a lui teodor Melescanu ca interimar la Justitie. Guvernul anuntase ca seful Guvernului a transmis, ieri, o scrisoare in care "ii propune sefului statului sa dispuna masurile necesare pentru emiterea decretului de numire a lui Teodor Viorel Melescanu, membru al Cabinetului, ca ministru interimar la Ministerul Justitiei". Criza de la Ministerul Justitiei a fost provocata de refuzul presedintelui de a o accepta pe Norica Nicolai drept ministru al Justitiei. Melescanu a declarat ca propunerea lui Tariceanu are ca scop deblocarea crizei de la Ministerul Justitiei si a precizat ca si-a luat doctoratul in Drept.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.