Postul portughez de televiziune "In Directo" a anuntat inca de duminica seara ca Nicolae Dica se afla la Lisabona, unde a semnat cu Benfica, in schimbul sumei de patru milioane de euro! Imediat, managerul sportiv al FC Steaua, Adrian Ilie, a dezmi
Postul portughez de televiziune "In Directo" a anuntat inca de duminica seara ca Nicolae Dica se afla la Lisabona, unde a semnat cu Benfica, in schimbul sumei de patru milioane de euro! Imediat, managerul sportiv al FC Steaua, Adrian Ilie, a dezmintit ca Dica ar fi in Portugalia. Ilie, care se afla in Spania, a declarat ca jucatorul este in cantonamentul de la Oliva Nova (Valencia). "Din cate stiu eu, jucatorul se afla in cantonament cu Steaua la Valencia si nu avea cand sa semneze", a declarat Ilie. Ieri transferul a fost confirmat de Gigi Becali, dar Dica si Benfica sustin ca nu s-a semnat nimic.
Gigi Becali a confirmat cedarea lui Dica la Benfica pentru 4.000.000 de euro, ramanand de stabilit acum doar salariul jucatorului, informeaza Radio Info Pro. "Salariul lui Dica mai trebuie sa aranjeze Giovanni Becali, in rest, in mare proportie e dat. Suma e de patru milioane de euro. E posibil sa plece si Goian, dar va pleca pe 7-8 milioane", a spus Gigi Becali. Spre seara, boss-ul din Ghencea a precizat: "Dica nu a plecat, dar e posibil sa o faca in aceasta saptamana! Transferul lui nu este sigur!". Gigi Becali a mai precizat ca nu se grabeste cu transferurile, dar anunta ca la Steaua vor veni fotbalisti de valoare. "Habibou nu este un jucator confirmat, daca va confirma, o va face la Steaua, daca avem noroc, are doar 20 de ani. Aduc intariri, fac o echipa puternica in aceasta iarna. Aduc jucatori consacrati, 3-4 jucatori de valoare mare. Lacatus o sa aiba 2-3 atacanti in zece zile, nu conteaza cati bani costa!", a spus Gigi Becali.
Dica nu stie nimic
"Decarul" stelist, care s-a antrenat normal ieri, la Oliva Nova, nu stia nimic despre un eventual transfer la Benfica, el sunand-o pe sotia sa, Corina, si transmitandu-i ca nu are informatii despre aceasta tranzactie. "Ne-am bucura daca Nicu va pleca la Benfica. Stim ca este monitorizat de doi ani de gruparea lusitana si acum s-au decis sa-l ia. Avea nevoie de aceasta schimbare, mai ales ca timp de patru ani si-a facut datoria fata de Steaua", a spus socrul sau, Nicolae Zambroianu, antrenor la Sporting Pitesti. Clubul care l-a crescut, format si lansat in fotbalul mare pe Dica, FC Arges, nu ar primi nici un procent dintr-un eventual transfer. "Nu vom primi decat prima de formare pentru Dica, deoarece atunci cand a fost transferat nu s-a pus clauza conform careia FC Arges sa primeasca un procent dintr-un eventual transfer in strainatate", a spus patronul lui FC Arges, Cornel Penescu. Dica a fost transferat in sezonul 2003/2004 de la FC Arges la Steaua pentru suma de 250.000 dolari.
Benfica dezminte pe site-ul oficial
Un purtator de cuvant al gruparii din Lisabona a dezmintit ieri dimineata ca s-ar fi ajuns la un acord pentru transferul lui Dica. "Nu exista nici un interes pentru jucator, poate a fost o tentativa de a creste valoarea fotbalistului din partea presedintelui de la Steaua", a declarat purtatorul de cuvant. Conducerea clubului a dat publicitatii ieri dupa-amiaza un comunicat pe site-ul oficial in care neaga informatia conform careia Dica s-a transferat la gruparea portugheza si dezminte interesul pentru jucatorul roman. "Circula un zvon in presa din Romania ca atacantul de la Steaua Bucuresti, Nicolae Dica, s-a transferat la Benfica Lisabona. Conducerea clubului Benfica dezminte aceasta informatie, negand ca exista vreun interes al societatii sportive pentru jucatorul mentionat", se arata in comunicat citat. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.