Iarna deja creeaza probleme in trafic. Ninsorile din ultimele ore, dar si viscolul care aduce zapada pe drumuri au facut ca soselele si trotuarele sa devina impracticabile. Vama Giurgiu risca sa fie blocata, dupa ce primaria din localitatea bulgara R
Iarna deja creeaza probleme in trafic. Ninsorile din ultimele ore, dar si viscolul care aduce zapada pe drumuri au facut ca soselele si trotuarele sa devina impracticabile. Vama Giurgiu risca sa fie blocata, dupa ce primaria din localitatea bulgara Ruse a decretat stare de necesitate, din cauza vremii nefavorabile. Autoritatile romane de frontiera fac un apel catre soferi sa evite punctul de trecere a frontierei din Giurgiu.

Multe tiruri au ramas blocate in aceasta noapte pe Drumul European 60 care leaga orasul bulgaresc Ruse de Bucuresti.

Trei ambulante care urmau sa preia pacienti au ramas inzapezite in judetul Giurgiu. A fost nevoie de interventia pompierilor pentru ca autosanitarele sa ajunga la destinatie.

In orasul Giurgiu, zapada era de peste 50 de centimetri pe majoritatea strazilor principale. Multe masini au ramas intre nameti si au blocat drumurile. Din aceasta cauza nici autospecialele de deszapezire nu au mai avut pe unde sa actioneze. Intr-un final si cei de la deszapezire au ramas intre troienele imense din tot judetul Giurgiu.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.