Un tanar din Timisoara s-a ales cu o muscatura zdravana de ureche, in noaptea dintre ani, dupa ce s-a luat la cearta cu ceilalti clienti ai restaurantului unde petrecea Revelionul. Dupa cateva pahare de bautura, tinerii s-au luat la bataie in afara
Un tanar din Timisoara s-a ales cu o muscatura zdravana de ureche, in noaptea dintre ani, dupa ce s-a luat la cearta cu ceilalti clienti ai restaurantului unde petrecea Revelionul. Dupa cateva pahare de bautura, tinerii s-au luat la bataie in afara localului, din cauza preferintelor muzicale, unii dorind manele, altii muzica retro. La sosirea echipajului de politie, un tanar l-a muscat de ureche pe altul, suparat ca anuntase fortele de ordine. Timisoreanul muscat a fost trimis de urgenta la spital, unde i s-au acordat primele ingrijiri medicale, iar acum se afla in afara oricarui pericol. Batausii au fost amendati consistent.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.