Filmul „Mama vitrega“, ce le are in distributie pe Julia Roberts si Susan Sarandon , incepe pe Antena 1 de la ora 13.45. Desi au impreuna doi copii, Anna si Ben, Jackie (Susan Sarandon) si Luke (Ed Haris) se vad nevoiti sa divorteze. Luk
Filmul „Mama vitrega“, ce le are in distributie pe Julia Roberts si Susan Sarandon , incepe pe Antena 1 de la ora 13.45. Desi au impreuna doi copii, Anna si Ben, Jackie (Susan Sarandon) si Luke (Ed Haris) se vad nevoiti sa divorteze. Luke isi gaseste repede alinarea in bratele lui Isabel (Julia Roberts), dar noua mama vitrega, desi se simte apropiata de copii, nu este dispusa sa-si sacrifice cariera. Relatia celor doua femei devine foarte tensionata, dar tragedia uneia dintre ele le determina sa gaseasca o cale spre intelegerea reciproca. Prima parte din drama „Rebecca“ incepe pe Prima TV, de la ora 19.30, si o are in rol principal pe Faye Dunaway. Pe Discovery Travel & Living, de la ora 19.40, Toby Amies este „Hoinar prin lume“ la Sydney. Pe TVR Cultural, de la ora 20.00, puteti urmari drama „Pentru cine bat clopotele“, in regia lui Sam Wood. La ora 20.30, pe Antena 1, incepe filmul „Verdict sub amenintare“. Valerie este o femeie de afaceri divortata care are un baietel de 7 ani pe care il creste singura. Ea este invitata sa faca parte dintr-un juriu de judecata si ac cepta invitatia.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.