Odrasla parlamentarului Traian Dobre a lovit o ziarista de la un post TV.

Cristian Dobre, fiul deputatului PNL de Iasi Traian Dobre, este acuzat ca a batut-o pe Aida Ursu, prezentatoarea rubricii sportive de la un post local de televiziune
Odrasla parlamentarului Traian Dobre a lovit o ziarista de la un post TV.

Cristian Dobre, fiul deputatului PNL de Iasi Traian Dobre, este acuzat ca a batut-o pe Aida Ursu, prezentatoarea rubricii sportive de la un post local de televiziune. Agresiunea s-a produs intr-un club iesean, fiul deputatului fiind, potrivit victimei, in stare de ebrietate. Ulterior, tanara a fost internata la spital cu fractura de piramida nazala. "Cred ca se face si prea mult tam-tam. Ma sunati de parca ar fi luat foc Mitropolia", a declarat tatal agresorului in legatura cu acest incident. In ultimii ani, Cristian Dobre a mai fost acuzat de viol si ca si-a injunghiat propria nevasta la o crasma din oras. De asemenea, odrasla deputatului a accidentat cu masina un copil de 8 ani si s-a batut aproape in fiecare an in localurile Iasiului. De fiecare data a scapat basma curata. Cristian Dobre, feciorul deputatului PNL de Iasi Traian Dobre, este acuzat ca a lovit-o cu pumnul pe prezentatoarea rubricii sportive Aida Ursu, de la un post local de televiziune. Agresiunea s-a petrecut in clubul Skipe din Iasi. "Cristian Dobre era in stare de ebrietate chiar langa masa la care ma aflam eu si prietenul meu si, la un moment dat, a inceput sa arunce cu pahare, dupa care s-a impins de cateva ori in mine. I-am spus sa se potoleasca, a continuat si l-am impins la randul meu inapoi. Atunci s-a intors si mi-a dat un pumn in plina figura. Noroc ca am cazut pe canapea, altfel, probabil, as fi nimerit in cioburile aflate pe jos. Am mers la toaleta pentru a ma spala, timp in care prietenul meu s-a ales si el cu un pumn", a declarat jurnalista Aida Ursu. Ziaristul iesean a mers la Spitalul "Sf. Spiridon", unde si-a deschis o fisa de analiza. "Pacienta prezenta un traumatism facial cu fractura oaselor nasului si o contuzie de buza superioara", a declarat dr. Iulian Coca, medic la Spitalul "Sf. Spiridon" Iasi. Cristian Dobre este cunoscut in lumea buna a Iasului ca fiind un bataus si un tip mereu pus pe scandal. Din 1997 pana in prezent, Cristian a fost acuzat de viol, ca si-a injunghiat propria nevasta la o crasma din oras, dar a si accidentat un copil de 8 ani, si s-a batut aproape in fiecare an in localurile Iasiului. De fiecare data a scapat basma curata.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.