Pasiunea pentru viteza i-a luat viata unui politist. Un politist in varsta de 25 de ani, adjunct al sefului de post din comuna Sapata, Arges, a gonit nebuneste cu masina, a intrat intr-un stalp si s-a rostogolit de cateva ori. Pasiunea lui pentru vi
Pasiunea pentru viteza i-a luat viata unui politist. Un politist in varsta de 25 de ani, adjunct al sefului de post din comuna Sapata, Arges, a gonit nebuneste cu masina, a intrat intr-un stalp si s-a rostogolit de cateva ori. Pasiunea lui pentru viteza i-a adus moartea. Avea o masina puternica pe care abia o cumparase si a vrut sa o testeze. Martorii spun ca omul gonea nebuneste si nu a mai putut stapani bolidul. A fost aruncat din masina si s-a zdrobit de asfalt. Tanarul politist se casatorise anul trecut, in septembrie. Isi iubea sotia si era foarte fericit. A cumparat un iphone si a primit cartofi. Caz incredibil la Iasi. Un tanar in varsta de 25 de ani a comandat pe internet un iphone de 450 de euro, dar a primit patru cartofi. Barbatul care visa la unul dintre cele mai performante telefoane a gasit vanzatorul pe internet. Cand a fost chemat la firma de curierat sa isi ridice coletul, a avut o presimtire ca ceva e in neregula: a cerut ca pachetul sa fie desigilat inainte de a plati. Cand a desfacut cutia, in loc de iphone-ul mult asteptat, inauntru se aflau patru cartofi, pentru care fusese la un pas sa plateasca 450 de euro. Tanarul spune ca expeditorul este din Sibiu si a depus plangere la politie impotriva lui. S-au ciocnit cu trenul si au supravietuit. Patru barbati au fost la un pas sa-si piarda viata dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de un tren in timp ce treceau calea ferata in comuna argeseana Titesti. Barbatii, toti din Brasov, mergeau in vizita la niste rude. Soferul nu a fost, insa, atent in momentul in care a traversat calea ferata si nu a vazut trenul care se apropia cu viteza. Oamenii au scapat ca prin minune cu viata. Trei dintre ei sunt, insa, in stare grava. In urma impactului extrem de violent, autoturismul a fost distrus in proportie de 90%. Au furat gardul de la via prefectului. Doi barbati, cu varste de 32 respectiv 34 de ani, au furat gardul care imprejmuia via prefectului de Bistrita-Nasaud, Szilagyi Ioan, insa politistii i-au prins si le-au intocmit dosar penal. In urma anchetei gardul a fost recuperat in totalitate. Prefectul de Bistrita-Nasaud este inginer horticol si cultivator de vita-de-vie de ani intregi. La Tonciu au locuit parintii sai care i-au lasat mostenire o vie, zona fiind, in trecut, recunoscuta pentru calitatea vinurilor. Roman calcat de doua masini in Cipru. Un roman in varsta de 24 de ani a murit calcat de doua masini, in acest weekend, in timp ce incerca sa traverseze autostrada Nicosia-Limasol din Cipru. Gartan Sergiu Petrou traversa soseaua la iesirea din satul Kornos, cand a fost lovit de o masina ce se indrepta spre Limasol. Odata prabusit pe autostrada, tanarul a fost lovit de o a doua masina. Petrou ajunsese in Cipru cu zece zile inaintea accidentului, pentru a-si lua in primire noul loc de munca.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.