Cincisprezece maturatori sunt amenintati cu demiterea de catre primarul municipiului Carei, Beko Tamas , care este nemultumit de numeroasele reclamatii ale cetatenilor referitoare la mizeria din oras. Beko a declarat, in cadrul ultimei sedinte de co
Cincisprezece maturatori sunt amenintati cu demiterea de catre primarul municipiului Carei, Beko Tamas , care este nemultumit de numeroasele reclamatii ale cetatenilor referitoare la mizeria din oras. Beko a declarat, in cadrul ultimei sedinte de consiliu local, ca ar vrea sa renunte la maturatorii Directiei de Servicii Publice Locale a Primariei si sa externalizeze serviciul. Acesta a mai incercat sa alunge maturatorii la sfarsitul anului trecut, cand a propus inlocuirea lor cu doua utilaje. "Odata cu scoaterea la licitatie a acestei activitati, viitorul castigator va avea obligatia sa fie dotat cu utilaje", a conchis Beko Tamas, satul de maturi si maturatori.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.