- Inainte de a spune ce gåndesc personal despre pachidermele fotbalului romånesc  ingenuncheate pentru cåteva clipe de DNA, voi pune in fata fiecaruia prezumtia de nevinovatie. S-ar putea ca mamutii in cauza sa nu fie escrocii
- Inainte de a spune ce gåndesc personal despre pachidermele fotbalului romånesc ingenuncheate pentru cåteva clipe de DNA, voi pune in fata fiecaruia prezumtia de nevinovatie. S-ar putea ca mamutii in cauza sa nu fie escrocii de duzina care par, dar s-ar putea totusi sa fie mult mai patati decåt se vede la prima evaluare. Giovanni Becali pierde de ani de zile sume impresionante la cazinourile bucurestene. Ultima data a matrasit 350 de mii de euroi la Hilton, la ruleta si black-jack. Chiar daca a facut un scandal monstru si a dat vina pe crupieri ca-l fura, Giovanni are de unde sa piarda. DNA il acuza de inselaciune, evaziune fiscala si spalare de bani in cazul unor transferuri de jucatori.

- Eu cred despre Giovanni ca este un cetatean periculos. Am despre el urmatoarele amintiri: a accidentat un copil pe o trecere de pietoni semaforizata si l-a abandonat; a batut niste profesori la poarta facultatii de limbi straine, pentru ca i-au dat fiicei sale Pamela o nota prea mica la spaniola; omul de afaceri Constantin Anton se judeca de un an si jumatate cu Giovanni, pe care il acuza de tålharie. C&a ring;nd ii vad måinile cu care vorbeste, am senzatia ca il am in fata ochilor pe Al Pacino in filmul “Scarface”.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.