Intors de luni la munca, in serviciul "Furturi din societati comerciale", politistul Cristian Cioaca nu prea are de lucru. Surse din IPJ Brasov au sustinut ca politistul suspectat de uciderea sotiei sale, avocata Elodia Ghinescu, nu a primit deocamd
Intors de luni la munca, in serviciul "Furturi din societati comerciale", politistul Cristian Cioaca nu prea are de lucru. Surse din IPJ Brasov au sustinut ca politistul suspectat de uciderea sotiei sale, avocata Elodia Ghinescu, nu a primit deocamdata nicio sarcina de serviciu. Si nici vreun dosar pe care sa il solutioneze. Cioaca este extrem de discret, atat cand vine, dar si cand pleaca de la serviciu, folosind, de fiecare data, o intrare secundara. Urmatorul pas in derularea anchetei este audierea unor martori considerati de procurorul Marius Iacob "foarte importanti", respectiv vecinii lui Cioaca, familia Chetea. Acestia vor veni din Spania la jumatatea lunii decembrie.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.