In tara
Vremea va continua sa se incalzeasca. In cursul zilei, cerul va fi variabil, cu unele innorari spre seara in vestul tarii. Noaptea, nebulozitatea se va extinde in toata jumatatea de vest a tarii si va ploua. Ploile vor avea mai a
In tara
Vremea va continua sa se incalzeasca. In cursul zilei, cerul va fi variabil, cu unele innorari spre seara in vestul tarii. Noaptea, nebulozitatea se va extinde in toata jumatatea de vest a tarii si va ploua. Ploile vor avea mai ales caracter de aversa si vor fi insotite si de descarcari electrice. In Maramures, Crisana, Banat, nordul Olteniei si in Carpatii Occidentali, izolat cantitatile de apa vor totaliza 10-15 l/mp. Vantul va avea unele intensificari la munte, iar noaptea si in Campia de Vest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 18 si 26 de grade, iar cele minime intre 6 si 16 grade, usor mai scazute in depresiunile Carpatilor Orientali.
La Bucuresti
Vremea va fi frumoasa si va continua sa se incalzeasca usor. Cerul va fi variabil, iar vantul slab. Temperatura maxima va fi de 23-24 de grade, iar cea minima de 8-9 grade.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.