Simbata are loc gala Turneului Aventuri la pescuit.

Organizatori de concursuri, pescari de competitie, sponsori si mass-media se vor intilni cu prilejul sarbatorii spinningul de performanta. Casa Rustic, pentru o seara casa pescarilor
Simbata are loc gala Turneului Aventuri la pescuit.

Organizatori de concursuri, pescari de competitie, sponsori si mass-media se vor intilni cu prilejul sarbatorii spinningul de performanta. Casa Rustic, pentru o seara casa pescarilor cu naluci, va gazdui pescari, trofee si clasamente. Ajuns la cea de a doua editie, campionatul national de pescuit cu momeli artificiale, mai pe scurt spinning, isi va premia campionii incepind cu ora 17.00, simbata aceasta. La festivitatea de premiere vor veni o buna parte dintre pescarii care si-au incrucisat lansetele pe pistele de concurs ale circuitului de competitie la rapitor. In fruntea bucatelor vor fi rasfatatii topului celor mai buni pescari de spinning din Romania, si ma refer aici in special la primii cinci in clasamentul general.

Tricolorii cunosc foarte bine rapitorii. Este vorba chiar despre cei cinci selectionati pentru lotul national de spinning care vor reprezenta tara noastra in competitiile internationale ale anului 2008, sub egida FIPS (Federatia Internationala de Pescuit Sportiv). Vom avea simbata si un sarbatorit - campionul national en titre -, dar vom avea si concurenti care pot ciocni un pahar de sampanie pentru performanta de a rezista onorabil unui adevarat maraton pescaresc intins pe opt etape ce au acoperit practic toata tara. Cu aceasta ocazie vor fi inminate simbata si premiile Salmo ale ultimei etape de luna trecuta, intrerupta dupa mansa a doua din cauza unei puternice furtuni care nu a mai lasat loc si pentru festivitati.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.