Intreaga politie ieseana a intrat in alerta de gradul zero dupa ce una dintre fetele unui primar iesean a fost rapita si violata de un necunoscut.
Tatal victimei sustine ca ar putea fi vorba de o razbunare in stil mafiot. Grozavia s-a petrecut m
Intreaga politie ieseana a intrat in alerta de gradul zero dupa ce una dintre fetele unui primar iesean a fost rapita si violata de un necunoscut.
Tatal victimei sustine ca ar putea fi vorba de o razbunare in stil mafiot. Grozavia s-a petrecut marti seara. Fetita se intorcea de la scoala, unde urmeaza si un program "after school". A fost adusa pana aproape de casa de parintii unui coleg. In momentul in care a ajuns aproape de casa scarii, a fost acostata de un individ necunoscut. Acesta a dus-o cu forta intr-un apartament din zona, unde, dupa ce a lovit-o peste fata, ar fi violat-o de mai multe ori. Ulterior, agresorul si-a condus victima in blocul in care aceasta locuieste. A fost vazut de sora mai mare a fetitei. Acesta a lasat-o pe minora si a disparut in noapte. Copila a fost transportata si internata in stare de soc la Maternitatea "Cuza Voda" si apoi la Spitalul de Copii. "in prezent, pacienta este internata <n Clinica de Chirurgie. Este in stare de soc, iar investigatiile sunt in curs", a precizat medicul de garda de la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului de Copii. Imediat dupa producerea incidentului, zona a fost <mpanzita de numeroase echipaje ale politiei. Oamenii legii au inceput o ancheta de proportii pentru a stabili identitatea agresorului. Acestia au cautat toata noaptea si au audiat zeci de persoane. "Am primit o reclamatie din partea parintilor. Fapta este partial confirmata, asteptam verdictul medicilor. Am stabilit semnalmentele agresorului din declaratiile surorii si ale parintilor victimei", a spus comisarul-sef Liviu Zanfirescu, comandantul IPJ Iasi.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.