Eliminata din concursul “Dansez pentru tine”, in editia de vineri, Daniela Gyorfi spune ca este dezamagita de intreaga desfasurare a show-ului de la ProTV. Cantareata marturiseste ca a facut tot ce i-a stat in putinta pentru a-l ajuta pe
Eliminata din concursul “Dansez pentru tine”, in editia de vineri, Daniela Gyorfi spune ca este dezamagita de intreaga desfasurare a show-ului de la ProTV. Cantareata marturiseste ca a facut tot ce i-a stat in putinta pentru a-l ajuta pe partenerul sau, Cezar Spirescu: “Eu am un exemplu din familie, al mamei mele, care este imobilizata la pat de ani de zile. Cred ca aceasta a fost prima mea motivatie cand am acceptat propunerea de a participa la 'Dansez pentru tine>>. Acum, nu sunt suparata, sunt doar dezamagita de toata aceasta poveste. Am vrut din suflet sa-l ajut pe Cezar, dar nici nu am putut sa-i cer imposibilul. El este bolnav de diabet, nu poate face efoturi uriase. Cu toate astea, s-a descurcat de minune”. Daniela ne-a mai spus ca, la iesirea din concurs, toata lumea i-a felicitat, pe ea si Cezar, pentru munca depusa in concurs.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.