Dana Savuica si-a scos la licitatie pe internet exemplarele personale din primul numar al editiei romanesti a revistei „Playboy", aparut in noiembrie 1999. Acolo, pe opt pagini furniruite, ea era personajul intr-un pictorial care punea baz

Dana Savuica si-a scos la licitatie pe internet exemplarele personale din primul numar al editiei romanesti a revistei „Playboy", aparut in noiembrie 1999.

Acolo, pe opt pagini furniruite, ea era personajul intr-un pictorial care punea bazele unui septel de urecheate, stiut fiind ca dezbracatelor din „Playboy" li se spune „iepurasi", probabil datorita libidoului lor iepuresc. Pretul de pornire al licitatiei e de 650 leuti, indexati de autograful divutei Savuica, care se da si ea pioniera in tehnica despuierii.

Nu se cade sa ratam ocazia de a ne exprima respectul pentru institutia „Playboy", care nu conteneste a strivi intre pagini nuduri de vedete, asa cum, copil fiind, Ion Creanga strivea muste intre paginile ceaslovului. Ne folosim de prilej ca sa-i strangem pe aceasta cale si labuta usor flasca a lui Dan-Silviu Boerescu, trimisul lui Hugh Hefner pe taram romanesc, cel care a asezat cutezator fundul gol al acestei publicatii pe taraba presei noastre.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.