Liderii social-democrati au, marti seara, intalniri separate cu reprezentanti ai PNL si, respectiv, PD, inaintea Comitetului Executiv al PSD de miercuri, in care se va decide in privinta depunerii motiunii de cenzura, au declarat, pentru Mediafax, su
Liderii social-democrati au, marti seara, intalniri separate cu reprezentanti ai PNL si, respectiv, PD, inaintea Comitetului Executiv al PSD de miercuri, in care se va decide in privinta depunerii motiunii de cenzura, au declarat, pentru Mediafax, surse parlamentare.
Conform surselor citate, o delegatie restransa a PSD se afla, marti seara, intr-o intalnire cu reprezentanti ai PNL, o reuniune similara fiind proghramata intre PSD si PD.
Sursele citate au precizat ca subiectul celor doua intalniri este legat de decizia pe care PSD urmeaza sa o ia miercuri in cadrul Comitetului Executiv National, referitoare la oportunitatea depunerii motiunii de cenzura.
Potrivit surselor citate, varianta pe care democratii o agreeaza este sa ramana in opozitie, dar sa cada si Guvernul Tariceanu.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.