Politistii de frontiera de la Vama Veche, judetul Constanta, au descoperit, sambata noaptea, in timpul unui control, aproape un kilogram de aur in bagajele unei femei din Braila, relateaza NewsIn. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Jud
Politistii de frontiera de la Vama Veche, judetul Constanta, au descoperit, sambata noaptea, in timpul unui control, aproape un kilogram de aur in bagajele unei femei din Braila, relateaza NewsIn.


Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera Constanta, comisar sef Adrian Burcea, a declarat ca in momentul verificarilor efectuate in bagajele pasagerilor dintr-un autocar, care venea din Turcia, s-a observat comportamentul suspect al uneia dintre persoanele care intentionau sa intre in tara prin punctul de trecere al frontierei de la Vama Veche. In urma unui control mai amanuntit, in bagajele Lucretiei A.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.