Suferinta. Alexandra saruta pozele cu mami si tati Urmasii celor trei victime ale masacrului comis, cu doi ani in urma, de elvetianul Jean Pierre Sgueglia nu mai pot locui in casa in care Maria Vache si sotii Alia si Valentin Pantazi au fost executa
Suferinta. Alexandra saruta pozele cu mami si tati Urmasii celor trei victime ale masacrului comis, cu doi ani in urma, de elvetianul Jean Pierre Sgueglia nu mai pot locui in casa in care Maria Vache si sotii Alia si Valentin Pantazi au fost executati fara mila. Georgeta si Marin Pantazi locuiesc acum cu nepotica lor, Alexandra, ramasa orfana de pe 4 decembrie 2005. Bunicii micutei vor scoate la vanzare proprietatea din Giulesti, pentru ca, spun ei, nu mai suporta sa vada in fiecare zi casa ai carei pereti le par si acum stropiti de sangele celor care au fost Alina si Valentin Pantazi. Au ales sa locuiasca provizoriu intr-o casa nationalizata, cu toate ca proprietarul urmeaza sa-i evacueze in scurt timp. Acum, Alexandra, in varsta de 6 ani, a terminat deja gradinita si va merge la scoala, in toamna. Fetita stie ca parintii ei au fost ucisi de Sgueglia, dar ii asteapta, in fiecare zi, sa se intoarca. Nu vrea, insa, sa mearga la cimitir. "Se uita pe cer in fiecare seara, la stele, si spune: "asta e a lui tati, asta e a lui mami, si de acolo o sa vina ei sa fim din nou impreuna". Apoi saruta pozele cu mami si cu tati", povesteste, printre suspine, bunica. Cand l-a vazut, zilele trecute, in ziare pe ucigasul parintilor ei, fetita a spus ca un om mare: "Pierre mi-a facut cel mai mare rau din lume, mi i-a luat pe mami si pe tati". Magistratii Tribunalului Bucuresti au audiat, ieri, mai multi martori in procesul elvetianului. Cand matusa copilului, Monica Valcea, l-a numit pe acesta "criminal", Sgueglia a amenintat-o in italiana: "Curvo. Lasa ca o sa te aranjez eu!".


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.