Norvegienii pregatesc "fruktsuppe", o supa care, desi se serveste calda, cuprinde printre ingrediente fructe deshidratate, astfel incat sa poata fi servita indiferent de anotimp. DIVERSITATE. Filipinezii folosesc ca ingrediente principale nucile de cocos pentru a prepara o supa de fructe cu totul aparte, numita "ginataan". Mai intai se sparge nuca de cocos si se scurge laptele. Miezul de nuca se rade si peste el se adauga doua cani cu apa. Cand se strecoara, se obtine un lichid cu consistenta redusa. Acesta din urma se pune la fiert si se adauga ingrediente exotice locale, cum ar fi cartofii dulci, ignamele, tapioca, bananele sau taro. Se amesteca din cand in cand si, inainte de a lua oala de pe foc, se adauga laptele de cocos. Se poate servi atat calda, rece, dar si direct din congelator, atunci cand vrei sa transformi supa in inghetata. Japonezii pregatesc "oshiruko", o supa calda ce are la baza boabele de fasole rosie, cu un gust dulceag, numite "azuki". Acestea se prajesc intr-un sirop de zahar, iar la sfarsit se adauga cateva cuburi de orez fiert.
Despre autor:
Sursa: Jurnalul National
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Analiză Clean Recycle: numărul deșeurilor de ambalaje, în creștere de sărbători
Sursa: green.start-up.ro
-
Baboon, roboții antrenați să îți automatizeze rapid și eficient afacerea
Sursa: start-up.ro
-
Raiffeisen Bank are o ofertă la creditele ipotecare
Sursa: futurebanking.ro
-
Când îți poți spune povestea fără să plângi, înseamnă că te-ai vindecat
Sursa: kudika.ro
-
Care este ziua ta norocoasă în funcție de zodie în săptămâna 6-12 mai
Sursa: garbo.ro
-
3 decenii de business: cum a evoluat Mobexpert, gigantul român din industria...
Sursa: retail.ro
-
A cumpărat cercei de 13.675 dolari setul cu doar 13 dolari. Nu s-a mulțumit...
Sursa: wall-street.ro