>> Primaria Galati a vandut un singur cabinet medical, celelalte fiind in patrimoniul CLM.

>> Nici conducerea Consiliului Judetean nu prea are chef de vanzarea cabinetelor.

>> Medicii de familie din Galati vor intra in posesia c
>> Primaria Galati a vandut un singur cabinet medical, celelalte fiind in patrimoniul CLM.

>> Nici conducerea Consiliului Judetean nu prea are chef de vanzarea cabinetelor.

>> Medicii de familie din Galati vor intra in posesia cabinetelor in 250 de ani.


La un an de la aparitia legii referitoare la vanzarea cabinetelor catre medicii de familie, Primaria Galati a vandut un singur cabinet medical, toate celelalte fiind bine mersi in patrimoniul consiliului local. Situatia nu este diferita nici in judet, pe de o parte pentru ca multi primari se opun vanzarii, pe de alta par-te pentru ca nici conducerea Consiliului Judetean nu prea are chef de vanzarea cabinetelor.
Comisia formata la nivelul Consiliului Judetean pentru vanzarea cabinetelor catre medicii de familie nici nu s-a mai intrunit de luni bune. "Primaria Galati a vandut intr-un an si cateva zile, cat a trecut de la intrarea in vigoare a acestei legi, o singura locatie cu destinatia cabinete medicale. Este vorba de fostul dispensar de pediatrie din cartierul Micro 40. In aceste conditii, de cati ani este nevoie pentru ca 250 de medici din Galati sa intre in posesia cabinetelor?", intreaba retoric dr Maria Deju, reprezentanta medicilor de familie in Colegiul Medicilor. Raspunsul e simplu. In baza unui calcul matematic foarte simplu, rezulta ca, data fiind "viteza" cu care se misca lucrurile in Primaria Galati, medicii de familie din Galati vor intra in posesia cabinetelor pana in anul 2257!


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.