Consiliul Judetean Constanta este prima institutie din tara care a identificat modalitatea de promovare a obiectivelor turistice.
asociatia nationala a Agentiilor de Turism din Romania s-a implicat intr-un proiect prin derularea caruia se urmare
Consiliul Judetean Constanta este prima institutie din tara care a identificat modalitatea de promovare a obiectivelor turistice.
asociatia nationala a Agentiilor de Turism din Romania s-a implicat intr-un proiect prin derularea caruia se urmareste promovarea obiectivelor turistice din municipiul Constanta. Peste 600 de agentii de turism din tara au inclus in pachetele turistice vizite la Complexul Muzeal de stiinte ale Naturii si Muzeul National de Istorie Nationala si Arheologie. Conducerile celor doua institutii constantene de cultura, Decebal Fagadau si Constantin Chera, sustin ca semnarea protocolului cu patronatul ANAT va aduce sume importate in bugetele celor doua institutii care astfel nu vor mai fi dependente de banii alocati de Consiliul Judetean Constanta.
Patronatul din turism s-a angajat sa monteze aparatura necesara pentru utilizarea cartelelor electronice de acces, modalitatea prin care cele doua institutii vor avea posibilitatea sa monitorizeze numarul de turisti si incasarile. Initiatorii proiectului sustin ca reducerea de 25% aplicata pretului biletului de intrare ar trebui sa reprezinte un motiv in plus pentru agentiile de turism sa vanda pachetele pentru litoral. Presedintele Consiliului Judetean Constanta a sustinut ca, in cazul in care se va constata eficienta acestei formule, proiectul va fi aplicat si pentru alte obiective turistice din judet.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.