Se scumpeste painea
Painea se va scumpi din iulie cu 25% ca urmare a productiei mici de grau din acest an, dar si a pretului la energia electrica. "Estimam ca nu vom realiza mai mult de 2,2 milioane de tone, fata de necesarul de cel put

Se scumpeste painea
Painea se va scumpi din iulie cu 25% ca urmare a productiei mici de grau din acest an, dar si a pretului la energia electrica. "Estimam ca nu vom realiza mai mult de 2,2 milioane de tone, fata de necesarul de cel putin 3,8 milioane de tone de grau. In cel mai bun caz, productia medie la hectar va fi de 2.000 de kilograme. Vom avea grau putin si de slaba calitate", a declarat, ieri, presedintele Federatiei Nationale a Producatorilor Agricoli din Romania, Viorel Matei.

Un sfert din terenul pentru Catedrala Mantuirii Neamului, revendicat
Construirea Catedralei Mantuirii Neamului ar putea fi demarata in aceasta toamna, daca autoritatile vor solutiona cererile de retrocedare depuse de proprietarii terenurilor pe care urmeaza a fi amplasata cladirea. Cererile de revendicare vizeaza 3,8 hectare din cele 11, pe care le-ar ocupa spatiul rezervat catedralei.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.