Liderul conservator l-a felicitat pe Traian Basescu pentru victorie. Cum epurarile la PC deja au avut loc, nu sunt de asteptat mari cutremure in tabara conservatorilor, ci doar noi migrari.


Imediat dupa anuntarea rezultatelor exit -
Liderul conservator l-a felicitat pe Traian Basescu pentru victorie. Cum epurarile la PC deja au avut loc, nu sunt de asteptat mari cutremure in tabara conservatorilor, ci doar noi migrari.


Imediat dupa anuntarea rezultatelor exit - poll-ului, comandat chiar de televiziunea de familie, conform caruia peste 75% dintre romanii care au participat la vot au pus stampila pe NU, Voiculescu, imbracat complet in negru, s-a prezentat in fata natiunii privitoare la televizor pentru a tine primul sau discurs dupa incheierea referendumului pentru demiterea presedintelui ales. Din hainele sale negre, incadrat de membri ai PC, cei mai multi dintre ei tot in negru, Voiculescu l-a felicitat pe Basescu, fara insa a alatura la numele acestuia si sintagma presedintele Romaniei. "Vreau sa il felicit pe Traian Basescu pentru victoria sa". Voiculescu nu a suflat un cuvant despre faptul ca peste 70% din propriul electorat a votat pro-Basescu. "Vreau sa il rog sa nu mai vorbeasca in numele poporului roman deoarece, din punctul nostru de vedere, a avut doar 30% de partea sa. Deci il rog sa spuna 30% din poporul roman care m-a votat". Conducerea PC se intruneste in aceasta saptamana in cadrul Biroului Politic. Este de asteptat ca rezultatele referendumului sa fie analizate cu atentie, insa este foarte putin probabil, conform unor surse din PC, sa se arate cu degetul catre cei vinovati. Este cunoscut faptul ca toti cei care au avut opinii contrare cu cele ale lui Voiculescu si-au incheiat cariera politica de conservatori. Ultimele doua exemple sunt ale parlamentarilor Romeo Hanganu si Constantin Gheorghe, ce au fost exclusi din partid dupa ce si-au pus semnatura pe o scrisoare de sustinere a lui Traian Basescu. z

Vreau sa il rog pe Traian Basescu sa nu mai vorbeasca in numele poporului roman deoarece, din punctul nostru de vedere, a avut doar 30% de partea sa."
Dan Voiculescu


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.