Valuri uriase, de circa cinci metri inaltime, generate de ploile musonice, au lovit coastele Thailandei si Indoneziei, inundand drumuri, sosele, sute de case si provocand panica in randul populatiei bastinase, care inca nu si-a revenit dupa dezastrul
Valuri uriase, de circa cinci metri inaltime, generate de ploile musonice, au lovit coastele Thailandei si Indoneziei, inundand drumuri, sosele, sute de case si provocand panica in randul populatiei bastinase, care inca nu si-a revenit dupa dezastrul provocat de valurile seismice din decembrie 2004. Cel mai inalt val, de peste cinci metri, s-a abatut asupra statiunilor de la Marea Andaman, unde, intr-o serie de regiuni, are loc in prezent evacuarea localnicilor si turistilor. Turistii sunt evacuati si din celebra statiune Phuket, devastata de tsunami acum mai bine de doi ani.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.