Revista americana "Forbes" a publicat topul celor mai obositoare staruri. Lista a fost intocmita in urma voturilor a 3.000 de americani de diferite varste, care au fost pusi sa denumeasca vedetele de care sunt plictisiti din cauza supermediati

Revista americana "Forbes" a publicat topul celor mai obositoare staruri. Lista a fost intocmita in urma voturilor a 3.000 de americani de diferite varste, care au fost pusi sa denumeasca vedetele de care sunt plictisiti din cauza supermediatizarii acestora in ultimul an. Astfel, 72% dintre americani au fost de parere ca solista Britney Spears este cea mai obositoare starleta. Americanii participanti la sondaj au afirmat chiar ca nu mai suporta sa o vada pe solista prin ziare si ca sunt de-a dreptul obositi de prezenta constanta a acesteia in presa. Pe locul doi in topul plictisitorilor s-a clasat mostenitoarea lantului hotelier Hilton, Paris, care a fost urmata de Kevin Federline, nimeni altul decat fostul sot al lui Britney. Printre cei de care americanii sunt satui pana-n gat se regasesc si actorul Tom Cruise, locul patru, cantaretul Michael Jackson, locul sapte, si magnatul Donald Trump, care a ocupat pozitia a opta.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.