Locuiesc la bloc, in Bucuresti. As vrea sa stiu daca si antena colectiva intra in categoria bunurilor comune. Administratorul blocului nostru a chemat de curand pe cineva care s-a ocupat de repararea acesteia. Suntem obligati noi, cei


Locuiesc la bloc, in Bucuresti. As vrea sa stiu daca si antena colectiva intra in categoria bunurilor comune. Administratorul blocului nostru a chemat de curand pe cineva care s-a ocupat de repararea acesteia. Suntem obligati noi, cei care avem abonament la firma de cablu, sa platim contravaloarea lucrarii din moment ce nici nu ne folosim de aceasta antena? (Mircela Constantin, Bucuresti)
Conform ordonantei nr. 400 din anul 2003, cheltuielile pentru lucrarile de intretinere, reparatii si inlocuiri la antenele colective de televiziune se repartizeaza in raport cu numarul prizelor de televizoare prevazute in cartea tehnica a cladirii. Prin urmare, trebuie sa platiti pentru aceste reparatii care s-au efectuat la antena colectiva.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.