Fostul viceprimar al comunei sucevene Fratautii Noi a fost trimis in judecata pentru savarsirea infractiunii de dare de mita. Stefan Mihai Babalean, edil local in perioada in care era cap al unei retele de trafic cu tigari, i-a oferit unui politist
Fostul viceprimar al comunei sucevene Fratautii Noi a fost trimis in judecata pentru savarsirea infractiunii de dare de mita. Stefan Mihai Babalean, edil local in perioada in care era cap al unei retele de trafic cu tigari, i-a oferit unui politist de frontiera mita, pentru a-l lasa sa treaca granita incarcat cu tigarile fara timbru.

Fostul viceprimar, la acea vreme membru al PRM, i-a oferit politistului bani in trei randuri (1.000 USD, 5.5000 de lei si respectiv 2.000 de USD), pentru ca acesta sa nu-si indeplineasca atributiile de control in zona sa de competenta. Inainte de a primii banii, omul legii i-a anuntat de tentativa de mituire pe ofiterii Serviciului Teritorial Anticoruptie Suceava si pe procurorii de la Crima Organizata care au inceput sa monitorizeze banda.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.