Sunteti implicati puternic, pe scara larga in probleme legate de finante comune, de taxe, asigurari si mosteniri. Aveti tendinta sa aflati informatii secrete privind viata privata a altora. Puteti avea relatii stranii de prietenie bazate pe motivati
Sunteti implicati puternic, pe scara larga in probleme legate de finante comune, de taxe, asigurari si mosteniri. Aveti tendinta sa aflati informatii secrete privind viata privata a altora. Puteti avea relatii stranii de prietenie bazate pe motivatii ascunse. Puteti primi mosteniri din cauza favorurilor pe care le faceti. De asemenea, pot aparea invistitii neinspirate legate de banii comuni cu partenerul.

Berbec
Cum sunteti favorizati atat de Venus cat si de Luna, asteptati o zi de miercuri optima. Armele voastre cele mai bune sunt emotiile cele mai profunde, insa evitati un exces in a va victimiza si in a va arata simtul sacrificiului, altfel o sa obtineti exact efectul contrar! Cine are mai multa putere, victima sau prada? A iubi nu inseamna a lega pe cineva definitiv ci a-i respecta personalitatea. Deci daca veti continua cu posesivitatea s-ar putea sa va indepartati definitiv de cei dragi sau de partener.

Taur
Veti fi mai putin presati si mai putin implicati, deci mai putin lucizi si pregatiti sa reactionati in a rezolva toate problemele legate de viata cotidiana. Vet i decide anumite aspecte ajutandu-va de intelegerea oamenilor. Pozitia Lunii si a lui Venus cere dezvoltarea unei atitudini mai sensibile si mai ingaduitoare cu problemele altora. Daca va veti stimula partenerul sa ia anumite hotarari in favoarea dumneavoastra fara sa faceti la fel, s-ar putea sa nu ii mai puteti intra in gratii pana la sfarsitul zilei. Daca doriti sa nu dati gres, incercati o surpriza, ceva la care acesta nu se asteapta. Astfel, veti dovedi ca sunteti cu adevarat implicati!

Gemeni
In aceasta zi de miercuri, cu Luna opusa, va veti simti tras la raspundere si chiar nu aveti chef. Lumea nu este obisnuita sa primeasca un refuz de la voi si va insista. Tratati totul cu tact si diplomatie dar plecati cat mai curand posibil de la locul faptei. Concentrati-va pe profesie, va va ajuta! Un exces de sensibilitate va face sa suferiti putin dar in final veti accepta totul in liniste. Tindeti sa aveti preocupari si teluri indepartate, chiar metafizice. Doriti sa stiti cat mai multe lucruri in legatura cu constiinta umana, cu ajustarea individului in societate, cu locul omului in Univers.

Rac
Vi se intoarce cheful de viata si capacitatile didactice. Va trebui sa va comportati cu diplomatie de ambasadori in toate sectoarele. La nivel sentimental, sunteti mai sensibili si mai receptivi decat de obicei, incercati sa va abandonati senzatiilor mai dulci! Exista un prieten care are nevoie de voi si care va va suna pe neasteptate. Asadar, va puteti umple timpul ascultand problemele celor apropiati, chiar cu pretentia de a oferi solutii la problemele lor. Sanatatea este in revenire, pastrati energia si pentru voi insiva!

Leu
De astazi nu va mai poate opri nimeni, chiar si Venus s-a intors pentru a fi amica dumneavoastra si iubirea arata interesul dumneavoastra pentru lume. Va simtiti cuceritorul tuturor si puteti incepe batalia de cucerire a unei inimi care bate pe langa voi si de existenta careia nu erati inca constient. Aruncati toate energiile voastre intr-o frumoasa si intensa noua pasiune si va veti simti din nou impliniti! Aceasta dorinta de a darui celorlalti afectiune va atrage in jurul dumneavoastra o serie de persoane dornice sa va castige bunavointa.

Fecioara
Victoriosi pe plan profesional, puteti folosi sarmul dumneavoastra in a cuceri persoane care va pot ajuta in cariera. Stelele va sustin in viata cotidiana si lucrurile mici va dau satisfactie. Veti obtine o promovare sau veti face un salt de calitate. Lasati-va dus de val si nu va trebui sa faceti eforturi suplimentare!


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.