BERBEC
Initiativele dvs. sunt acceptate si apreciate de colaboratori, fapt care poate sa va aduca un castig material, dar si mici invidii.

TAUR
O intarziere nedorita va va impiedica sa rezolvati o problema financiara, fap

BERBEC
Initiativele dvs. sunt acceptate si apreciate de colaboratori, fapt care poate sa va aduca un castig material, dar si mici invidii.

TAUR
O intarziere nedorita va va impiedica sa rezolvati o problema financiara, fapt care va tensiona relatiile cu unul dintre colaboratori.

GEMENI
Este posibil sa trebuiasca sa faceti fata unor schimbari iar acest lucru sa nu va convina, chiar daca in viitor va vor prinde bine.

RAC
Este posibil sa amanati o calatorie pe care ati planificat-o de mult timp si sa trebuiasca sa va ocupati de probleme de rutina.

LEU
Aveti conditii favorabile pentru a reusi in plan profesional, dar va trebui sa va orientati corect si sa decideti foarte repede.

FECIOARA
Este posibil sa primiti bani. Chiar daca suma nu este deosebita, este binevenita, mai ales ca va doriti foarte multe lucruri.

BALANTA
Unele schimbari neasteptate in plan financiar vor determina deplasari in interes de serviciu, dar si discutii in familie.

SCORPION
Este o zi prielnica pentru proiecte de viitor, cu atat mai mult cu cat aveti sansa ca o persoana cu bani si experienta sa va sprijine.

SAGETATOR
Evitati polemicile la serviciu, ele fiind total neproductive. Concentrati-va atentia asupra finalizarii unor activitati deja incepute.

CAPRICORN
Chiar daca aveti mult de lucru, nu va precipitati si acordati mare atentie activitatii, caci riscati sa stricati totul in ultimul moment.

VARSATOR
Evitati consumul mare de energie, activitatile fizice, ocupandu-va doar de problemele curente, mai putin stresante.

PESTI
Aveti multe idei si este bine sa le puneti in practica, caci veti beneficia si de ajutorul unei persoane cu multa experienta.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.