Aveti o mare stabilitate interioara, nu va grabiti sa luati ce vi se ofera, nu profitati de ceea ce nu vi se cuvine, nu va grabiti sa va satisfaceti numai propriile nevoi! Aveti nevoie sa constatati detaliile, sa analizati conjuncturile favorabile,
Aveti o mare stabilitate interioara, nu va grabiti sa luati ce vi se ofera, nu profitati de ceea ce nu vi se cuvine, nu va grabiti sa va satisfaceti numai propriile nevoi! Aveti nevoie sa constatati detaliile, sa analizati conjuncturile favorabile, si situatiile care va pun in valoare. Va considerati impacati sufleteste, atunci cand reusiti sa va puneti in slujba celorlalti, si cea mai profunda dorinta este aceea de a fi folositor, de a aduce binele umanitatii, de a alina chiar suferinta ei. Aveti marea capacitate de a lega relatii bune cu oamenii. Mediati relatiile intre oameni cu tact si gratie, puteti fi un foarte bun sfatuitor, consultant, si vi se pot incredinta secrete deosebite, deoarece aveti o discretie absoluta astazi. Adaptarea la orice nivel de intelegere va face sa fiti o persoana sociala. Puteti incepe de la zero in orice profesie, cu atat mai mult cu cat aveti calitatile necesare sa va adaptati usor. Va trebui sa invatati sa va indepliniti proiectele si idealurile fara sprijinul cuiva. Viata dumneavoastra va fi un mars fortat. Lipsa prietenilor in momnetele dificile va va ajuta sa va consolidati personalitatea. Puteti avea un serviciu care sa va acorde autoritate si care sa protejeze situatia celor din jur. Favorabil celor care lucreaza in invatamant, teatru sau cinematografie.

Berbec
Exista pericolul de a cheltui mai mult decat va puteti permite. Relatia cu sexul opus este importanta, exista sansa unor parteneriate bazate pe o sexualitate puternica, de mare importanta pentru armonizarea barbat - femeie. Nu neglijati insa nici aspectul afectiv! Sunteti prea autoindulgenti in dragoste, si va permiteti mai multe flirturi in acelasi timp! Adevarata dragoste vine cu o singura persoana, de aceea ignorati provocarile fara viitor!

Taur
Astazi va exprimati cu mult aplomb, sunteti indrazneti si competitivi in ceea ce priveste vehicularea de informatii, de aceea sunt aspecte favorabile ziaristilor, reporterilor, comentatorilor, detectivilor. Vi se va da sansa de a promova profesional, sau de a avea mai multi oameni in subordine. Nu faceti abuz de putere, dati dovada altruismului si a bunatatii dumneavoastra chiar si in postura de sef!

Gemeni
Aduceti relatiei sare si piper! Sunteti reprezentativi pentru orice standarde, dezvoltati calitati de sefi sau de organizatori, care pot indrazni orice. O veste putin neobisnuita va pune pe ganduri, cu atat mai mult cu cat in mod normal nimic nu va impresioneaza prea mult. Aveti grija sa nu luati drept valide sfaturile sau remarcile celorlalti, deoarece exista pericolul de a fi dezinformati. Realizati ca o persoana pe care ati considerat-o puternica are o serie de puncte vulnerabile.

Rac
Preferati schimbarea de dragul schimbarii, fiti insa atenti la situatii confuze, compromisuri, scandaluri sau medii dubioase! Renuntati la credulitate inlocuind-o cu o atitudine radicala! Este greu de admis ca nu vi se cere parerea, ca nu vi se respecta preferintele. Incercati sa nu va abandonati prietenii la greu, sa fiti zambitori de dragul celor care va iubesc.

Leu
Incercati sa fiti prieten cu propria soarta, sa mergeti pe directiile deja alese, deja evidente, sa nu cautati sa ajustati tot timpul oamenii si situatiile. Veti fi intrebat daca doriti sa mergeti mai departe in relatia de cuplu. Poate fi vorba fie despre oficializarea ei prin casatorie, fie de o simpla confirmare a pozitiei dumneavoastra.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.