'Puriul>> pune esecul campaniei de transferari pe seama colaboratorilor

Mircea Rednic a preferat sa plece in Belgia in vacanta de iarna, pentru a negocia si aduce jucatori care sa acopere posturile deficitare, dar eforturile tehnicianului
'Puriul>> pune esecul campaniei de transferari pe seama colaboratorilor

Mircea Rednic a preferat sa plece in Belgia in vacanta de iarna, pentru a negocia si aduce jucatori care sa acopere posturile deficitare, dar eforturile tehnicianului dinamovist nu au dus, cel putin pana in prezent, la nici un rezultat. Un alt esec al campaniei de achizitii a fost cazul Bangoura, atacantul lui Stoke City despre care se spunea ca ajunsese la un acord cu „Puriul”. Antrenorul „cainilor” devine mai agitat pe zi ce trece, starea de tensiune facandu-l sa ii atace pe oamenii care sunt in jurul lui la Dinamo, pe care i-a acuzat ca fac publice numele jucatorilor inainte sa se semneze ceva si, astfel, transferurile pica.

Mircea Rednic a alergat in zadar dupa jucatori prin Europa toata iarna. Tehnicianul dinamovist nu a reusit sa convinga pe nimeni sa vina la clubul din Soseaua Stefan cel Mare, chiar daca in unele cazuri tratativele ajusesera la un stadiu destul de avansat. Cazul in jurul caruia s-a facut cea mai mare valva a fost cel al lui Bangoura, atacantul lui Stoke City, ajuns la FC Bruxelles. „Puriu l” se intorsese in Romania fericit ca s-a inteles cu fotbalistul african, dar negocierile cu clubul englez au intrat in impas. Antrenorul „cainilor” este din ce in ce mai ingrijorat pe masura apropierii dublei cu Benfica, intrucat Dinamo s-a despartit de mai multi jucatori in aceasta iarna si nu reuseste sa isi completeze lotul.

A dat vina pe apropiati
Cand nu merge ceva bine, Rednic cauta imediat vinovatii in randul carora nu se include niciodata. Asa s-a intamplat si dupa infrangerea de la Tottenham, cand „Puriul” a incercat sa se „scoata” in fata suporterilor criticand in stanga si in dreapta. Actionarii, fotbalistii, sotiile fotbalistilor sau personalul auxiliar, toti au cazut victime tirului antrenorului principal al „cainilor”. Acum, motivul de nemultumire este campania saraca de transferari, pentru care Rednic ar putea fi tras la raspundere de actionari.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.