mai multi rromi din Ferentari. "Deranjati" de facturile prea mari la energia electrica, acestia spun ca nu vor scoate nici macar un leut din buzunar ca sa umfle burtile la ... primarie. "N-am platit lumina si nici nu o platesc! Nici nu m-am uitat cat
mai multi rromi din Ferentari. "Deranjati" de facturile prea mari la energia electrica, acestia spun ca nu vor scoate nici macar un leut din buzunar ca sa umfle burtile la ... primarie. "N-am platit lumina si nici nu o platesc! Nici nu m-am uitat cat a venit. Cica e mult! Sa fie sanatos Vanghelie!", tipa de la balconul blocului o alta femeie.
Nu platesc, pentru ca asa s-au obisnuit
Administratorul blocurilor spune ca exista in Zabrauti o categorie de oameni, cu capul pe umeri, care isi achita la timp toate datoriile catre furnizori. Nea Ilie recunoaste consumul exagerat la lumina pe luna trecuta, dar stie ca "daca nu-s bani in Ferentari, facturile raman neplatite".
"Avem mult de plata pentru ca, pe langa lumina, trebuie sa incalzim caloriferele la copii. Multi nu or sa plateasca pentru ca s-au obisnuit asa. Prefera sa ramana pe intuneric!", spune si batranul Gheorghe Minciuna, in timp ce-si analizeaza atent "rotita de la contor". Presedintele Asociatiei de Locatari, Teodor Boboleanu, si-a luat si el mana de pe "zabrauteni". Desi, initial, a facut "presiuni la Primaria Sectorului 5", sa le dea bani pentru a-si instala gaze, acum spune ca "fiecare localnic trebuie sa scoata bani din buzunar daca vrea ceva".


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.