Majoritatea romanilor asteapta de la UE sa combata saracia si marginalizarea sociala, potrivit celui de-al cincilea si ultimului Raport National de tara- Eurobarometru 66, facut public, ieri, de catre Reprezentanta Comisiei Europene la Bucuresti. 67
Majoritatea romanilor asteapta de la UE sa combata saracia si marginalizarea sociala, potrivit celui de-al cincilea si ultimului Raport National de tara- Eurobarometru 66, facut public, ieri, de catre Reprezentanta Comisiei Europene la Bucuresti. 67% au incredere in Uniune, dar sunt nemultumiti de institutiile proprii, in timp ce peste jumatate nu sunt satisfacuti de existenta lor cotidiana, iar 40% cred ca le va fi mai bine peste un an. In concluzie, romanii percep Uniunea Europeana drept solutia de rezolvare a principalelor probleme de pe agenda publica, 47% apreciind ca ne indreptam spre directia buna. Semnalul cel mai grav vine insa de la increderea in Justitie, cotata doar cu 26%.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.