Exact un an de zile a durat experienta internationala ca antrenor a lui Ioan Andone. In iarna lui 2006, "Falcosul" a acceptat oferta cipriotilor de la Omonia Nicosia, urmand a avea drept obiectiv titlul de campioana. Cand a simtit insa ca echipa sa d
Exact un an de zile a durat experienta internationala ca antrenor a lui Ioan Andone. In iarna lui 2006, "Falcosul" a acceptat oferta cipriotilor de la Omonia Nicosia, urmand a avea drept obiectiv titlul de campioana. Cand a simtit insa ca echipa sa deranjeaza si este impiedicata sa ia titlul, a decis sa plece.
- De ce ati decis brusc sa demisionati?
- Pentru multa lume, informatia aceasta poate a surprins. Eu insa eram decis sa plec inca de anul trecut, dupa meciul cu Apoel. Daca am putut accepta pana la urma ca mi-au anulat un gol valabil, am ramas perplex cand am vazut in ce maniera de arbitraj a fost condusa partida. Aveam cinci jucatori pasibili de suspendare si patru accidentati, iar etapa urmatoare era programata o partida cu Apolon, ocupanta locului patru, care trage si ea la titlu. Toti cei cinci au primit foarte usor galben si au devenit automat suspendati. Chiar si in aceste conditii, am scos un egal (2-2), dar noi trebuia sa castigam, ceea ce ar fi insemnat ca trecem pe primul loc. Dezgustat de acest fapt, a doua zi am anuntat conducerea clubului ca ma retrag. Ei au tras de mine, m-au mai intrebat chiar si pe 31 decembrie daca nu ma razgandesc, dar decizia mea era deja luata. M-au rugat doar sa nu fac public acest lucru pana nu vor gasi un inlocuitor, mai ales ca e greu sa gasesti un tehnician in plin campionat.
- Si apoi?
- Nimic. Ei l-au gasit pe Matzourakis si m-am linistit si eu. Am mai stat pana sambata trecuta pe banca, moment in care am incheiat si conturile.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.