Gemenele care formeaza trupa Cheeky Girls din Marea Britanie, romancele Gabriela si Monica Irimia, au datorii in valoare de 130 de mii de lire sterline, potrivit publicatiei "The Mail on Sunday". Un creditor a declarat pentru "The Mail on Sunday" ca
Gemenele care formeaza trupa Cheeky Girls din Marea Britanie, romancele Gabriela si Monica Irimia, au datorii in valoare de 130 de mii de lire sterline, potrivit publicatiei "The Mail on Sunday". Un creditor a declarat pentru "The Mail on Sunday" ca va retine toate veniturile obtinute din vanzarea albumelor viitoare, iar altul a spus ca va scoate la vanzare casa din East Sussex, in care locuiesc cele doua gemene impreuna cu mama lor, pentru a-si putea recupera banii.
Publicatia sustine ca politicianul Lembit Opik, membru al Partidului Liberal Democrat, si in viata privata, iubitul Gabrielei Irimia, va interveni si de aceasta data, asa cum a facut-o si la sfarsitul anului trecut, cand surorile Irimia au fost la un pas de a fi repatriate. Atunci, Opik, care a cunoscut-o pe romanca in octombrie, la emisiunea TV "All Star Talent Show", a vorbit direct cu ministrul pentru imigratie Liam Byrne despre cazul prietenei sale, desi ea nu apartine de circumscriptia lui Opik. Se pare ca autoritatile britanice au refuzat sa le prelungeasca celor doua surori gemene de la Cheeky Girls dreptul de a ramane in Marea Britanie, dupa expirarea vizei, potrivit publicatiei britanice. Un purtator de cuvant al Partidului Liberal Democrat a spus ca Opik a discutat cazul romancelor cu politicianul de circumscriptia careia apartin, Michael J. Foster si, apoi, si cu Byrne. La randul sau, un reprezentant al Ministerului Britanic de Interne a refuzat sa comenteze actiunile lui Opik, dar a spus ca Guvernul Britanic continua sa repatrieze cetateni romani si bulgari si ca analizeaza fiecare caz in parte.
Gabriela Irimia si sora sa geamana Monica s-au nascut in 1982, la Cluj, si s-au mutat in 2002, in Marea Britanie, impreuna cu mama lor, care le este si manager. Ele au participat la auditiile pentru concursul britanic de talente "Popstars". Desi nu au trecut de etapa preliminara, au devenit cunoscute pentru aparitia lor insolita si ambitia lor, in lipsa aproape totala a talentului, potrivit presei britanice.
In 2004, "The Cheeky Song (Touch my Bum)", primul lor single, a fost votat ca Cea mai proasta piesa a tuturor timpurilor de catre postul TV Channel Four, desi melodia a ajuns in Top 5 in clasamentul UK Singles. The Cheeky Girls vor lansa in 2007 un nou material discografic.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.