Politia din estul Angliei este in cautarea unui criminal in serie care se face vinovat de uciderea a cel putin cinci prostituate.

Marti, anchetatorii au descoperit doua noi trupuri, al Paulei Clennell, de 24 de ani, si al Annettei Nichols, de 29 de ani. Tinerele, care se prostituau pe strazile orasului Ipswich, erau date disparute de mai multe zile.

Criminal in serie

Cele doua cadavre au fost gasite abandonate, nu departe unul de altul, intr-o padurice din zona, prezentind semne de mutilare similare cu cele ale altor trei prostituate a caror moarte era deja investigata de politie. Asemanarea dintre cele cinci cazuri ii face pe politisti sa suspecteze ca au de a face cu un criminal in serie. Ei se gindesc ca ar putea fi chiar vorba despre un client al prostituatelor. Cazul aminteste de celebrul criminal in serie Jack Spintecatorul, cel care a terifiat Anglia victoriana ucigind cel putin cinci prostituate in 1888, fara ca identitatea lui sa fie descoperita pina in ziua de azi.

Femei vulnerabile

Crimele ridica serioase semne de intrebare despre soarta femeilor care sint nevoite sa se prostitueze pe strada. La 5 decembrie, una dintre cele doua victime, Paula Clennell, declarase pentru un reporter tv ca, desi este speriata sa mai iasa pe strada fiindca auzise de moartea celorlalte trei femei, nu are incotro, pentru ca are nevoie de bani. „News of the World", saptaminalul cel mai popular din Marea Britanie, a anuntat ieri ca va acorda o recompensa de 250.000 de lire sterline pentru orice informatii care ar putea duce la prinderea ucigasului. Tot ieri, inca trei femei au mai fost date disparute.