Cele mai frumoase pisici din tara si-au dat intalnire ieri la Institutul Agronomic din Bucuresti pentru a participa la un concurs de frumusete. Pentru ca nu puteau suporta sa stea inchise in cusca, unele concurente le-au dat mari batai de cap stapani
Cele mai frumoase pisici din tara si-au dat intalnire ieri la Institutul Agronomic din Bucuresti pentru a participa la un concurs de frumusete. Pentru ca nu puteau suporta sa stea inchise in cusca, unele concurente le-au dat mari batai de cap stapanilor, care au fost nevoiti sa le caute zeci de minute prin sala. Stapanii au avut de munca si in ceea ce priveste pregatirea pisicilor. Le-au parfumat si le-au coafat dupa ultima moda, ba chiar au fost nevoiti sa le consilieze psihologic inainte de concurs. Sute de euro, cam la atat sunt evaluate exemplarele de rasa care au venit la concursul de frumusete. Stapanii spun, insa, ca nu le-ar vinde pentru nimic in lume. Pisicile sunt campioane. Unele au in palmares zeci de premii. La finalul concursului, cele mai frumoase feline au primit diplome si cupe dar si, cel mai important, kilograme intregi de delicatese pisicesti.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.