Romanii din Italia cer premierului Romano Prodi sa nu impuna restrictii pe piata muncii dupa aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, intr-o scrisoare deschisa semnata de asociatia acestora. "Aproximativ 700.000 de romani muncesc la negru in Italia. I
Romanii din Italia cer premierului Romano Prodi sa nu impuna restrictii pe piata muncii dupa aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, intr-o scrisoare deschisa semnata de asociatia acestora. "Aproximativ 700.000 de romani muncesc la negru in Italia. In cele mai multe cazuri, muncitorii ar vrea sa intre in legalitate, dar birocratia ce ingreuneaza aplicarea legii Bossi-Fini este descurajanta", se arata in scrisoarea deschisa, publicata de asemenea in Gazeta Romaneasca si citita joi la Palazzo Chigi, sediul guvernului de la Roma. Guvernul nu le-a raspuns, inca, muncitorilor care au prezentat solicitarea.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.