Dupa 18 ore de mers cu autocarul, Seal a fost proaspat si performant in concertul de la Bucuresti, sustinut la Sala Polivalenta, marti seara. Evenimentul mult-asteptat n-a reusit sa umple totusi sala, iar sonorizarea slaba a dezamagit si alungat o p

Dupa 18 ore de mers cu autocarul, Seal a fost proaspat si performant in concertul de la Bucuresti, sustinut la Sala Polivalenta, marti seara. Evenimentul mult-asteptat n-a reusit sa umple totusi sala, iar sonorizarea slaba a dezamagit si alungat o parte din public.

Un adevarat profesionist, cantaretul britanic Seal n-a avut nici o problema de oboseala dupa cele 18 ore de mers cu autocarul, ajungand la Polivalenta direct din Cehia. Iata de ce nu mai pare deloc ciudat ca solistul a cerut sa aiba jacuzi langa scena din Bucuresti, alimente si bauturi.

Vedetele romånesti, la picioarele lui Seal
„Taxi“ a cantat in deschiderea concertului, dar din pacate publicul a intarziat si sala a fost pe jumatate plina . Majoritatea astepta venirea lui Seal pe holul Salii Polivalente. Printre acestia s-au numarat si vedetele autohtone: Cornel Ilie de la Vank, Marian Ionescu si Cristi Enache de la Directia 5, Stefan Banica jr si Andreea Marin, Nico, Horia Brenciu, Gabriel Cotabita, Berti Barbera etc.

Show-ul lui Seal a inceput in jurul orei 20.30, canta retul primind ropote de aplauze inca de cand si-a facut aparitia pe scena, in acorduri de chitara electrica. Prima piesa prezentata, „The Beginning“, a ridicat spectatorii in picioare, unii dintre acestia, care aveau locuri in tribune, coborand in arena, mai aproape de scena.
Cei ramasi pe locuri au avut de suferit, sonorizarea fiind prost reglata, iar in spate abia se auzea. Din fericire, microfonul lui Seal a functionat si a cantat de nota zece.

Imbracat cu o camasa neagra si purtand pantaloni largi de aceeasi culoare, Seal si-a apropiat publicul, plimbandu-se dintr-o parte in alta a scenei, cantand cand catre spectatorii din fata sa, cand catre cei aflati de-o parte si de alta a salii.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.