care ar putea trimite in instanta persoanele implicate in scandal. Recent, la un spital barladean, a fost internat, batut mar, un batranel care inspira mila. Vasile Moldoveanu din localitatea Iana, judetul Vaslui, om la 80 de ani, a spus cui a vrut s
care ar putea trimite in instanta persoanele implicate in scandal. Recent, la un spital barladean, a fost internat, batut mar, un batranel care inspira mila. Vasile Moldoveanu din localitatea Iana, judetul Vaslui, om la 80 de ani, a spus cui a vrut sa il asculte, inclusiv politiei si ziaristilor, ca a fost talharit, la miezul noptii, in propria-i casa, de doi consateni.
Insa, asa dupa cum reiese din ancheta politistilor, batranul s-a inteles cu Paulina Vranceanu, o consateanca de 55 de ani, sa se intalneasca intr-o seara, la el acasa. Paulina insa a uitat ca mai avea o persoana "programata" la ora 17.00, pe Mircea serban, de 31 de ani. Femeia s-a dus la casa lui Vasile Moldoveanu, asa cum fusese intelegerea. Intre timp, la casa Paulinei a ajuns si Mircea serban, insotit de Marin Lovin, un tanar in varsta de 35 de ani si au constatat ca programarea lor se "anulase" pentru ca femeia l-a preferat pe octogenar. Ajunsi la casa batranului, cei doi barbati au dat nas in nas cu amorezul octogenar, care le-a transmis raspicat ca Paulina va ramane la el si peste noapte.
Ca sa fie mai convingator, batranul a pus mana pe o grebla si l-a lovit pe cel de-al doilea pretendent al Paulinei.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.