Rare sunt momentele in care premierul Calin Popescu Tariceanu poate lasa, pentru cateva ore, treburile guvernului pentru a fi alaturi de familia sa in plina zi de lucru, pentru a putea sa se bucure de nazdravaniile fiului sau, Mihai, si de prezenta g
Rare sunt momentele in care premierul Calin Popescu Tariceanu poate lasa, pentru cateva ore, treburile guvernului pentru a fi alaturi de familia sa in plina zi de lucru, pentru a putea sa se bucure de nazdravaniile fiului sau, Mihai, si de prezenta gratioasa a tinerei sale sotii. Acest lucru a fost posibil recent, cand prim-ministrul a avut de indeplinit o datorie de onoare, dar si de suflet si cand a fost printre copii si foarte multe vedete la lansarea campaniei "Copilul tau este mai fericit cand cineva are grija de sanatatea lui", campanie a Fundatiei "Copii sanatosi", condusa de sotia sa, Ioana.
Premierul a avut parte de o dupa-amiaza speciala, in care, relaxat si zambitor, a avut chef de confesiuni. si de joaca impreuna cu pustimea prezenta la lansarea campaniei... seful guvernului si-a petrecut cateva minute alaturi de copii, in spatiul de joaca amenajat langa sala de presa a hotelului, in care s-a desfasurat conferinta fundatiei "Copii sanatosi", a carei gazda a fost Andreea Marin. Tariceanu a marturisit ca prefera sa renunte adesea la placerile personale pentru a putea petrece mai mult timp cu cei doi baieti ai sai, dintre care cel mic, Mihai (care va implini 4 ani la 5 octombrie), a fost la eveniment in verva si a dat nenumarate ture, in viteza, cu tractorasul lui de jucarie!


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.