Ioana Maria Moldovan a implinit, la 19 septembrie, un an de cand a renuntat la postul de reporter al Antenei 1 pentru cel de vedeta al echipei "Povestirilor adevarate". Frumoasa ardeleanca a facut acest pas dupa mai multi ani de munca de teren in tel
Ioana Maria Moldovan a implinit, la 19 septembrie, un an de cand a renuntat la postul de reporter al Antenei 1 pentru cel de vedeta al echipei "Povestirilor adevarate". Frumoasa ardeleanca a facut acest pas dupa mai multi ani de munca de teren in televiziune si numai dupa patru ani de la debutul ei in ziaristica.
Transferul Ioanei, devenita si Maria pentru public, pentru a nu fi confundata cu actrita Ioana Moldovan, a venit pe fondul unei iubiri care se nascuse incet, in zilele de alergatura "pe teren", intre ea si unul dintre operatorii postului din Pache Protopopescu. Astfel, Ioana a imbinat utilul cu placutul, devenind nu doar vedeta a postului Acasa TV, dar si una dintre femeile fericite care isi au tot timpul iubitul sub ochi.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.