Golful Marina Park, situat la extremitatea nordica a satului turistic Vama Veche, gazduieste, timp de trei zile (2-4 septembrie), cea de-a IV-a editie a Festivalului Stufstock. Manifestarea, de mare rezonanta in randul iubitorilor de rock - alternati
Golful Marina Park, situat la extremitatea nordica a satului turistic Vama Veche, gazduieste, timp de trei zile (2-4 septembrie), cea de-a IV-a editie a Festivalului Stufstock. Manifestarea, de mare rezonanta in randul iubitorilor de rock - alternativ, jazz, blues si folk dar si a pasionatilor vietii boeme de pe renumita plaja din sudul litoralului romanesc, este organizata de Asociatia pentru Conservarea Ariilor Protejate Bio-Cultural in parteneriat cu Consiliul Local Limanu si Canalul TVR 2. Primarul comunei Limanu, Nicolae Urdea, a declarat pentru ca anul acesta scena festivalului va fi instalata undeva pe camp, dar concomitent, la terasa ''Papa la Soni'' se va interpreta folk si muzica etno. Organizatorii au decis ca anul acesta vizionarea spectacolelor sa fie permisa numai contracost, spectatorii primind, la pretul de 50 de lei, cate o bratara de acces pe care vor trebui sa o pastreze pe parcursul celor trei zile. La eveniment si-au anuntat prezenta 45 de trupe si artisti independenti din Romania, Europa si SUA. Alaturi de Phoenix, vor concerta: ''Altar'', ''Alternosfera'', ''Bims'', ''Blazzaj'', ''Bega Blues Band'', ''Buricul Pamantului'', ''Cri Gri'', ''Dance Trauma'', ''Defect'', Doru Stanculescu & Sorin Minghiat, ''E.M.I.L.'', ''Fara Zahar'', ''Gandul Matei'', ''Grimus'', ''Icory'', Iordache, ''IPR'', ''Kampec Dolores'', ''Kumm'', ''Luna Amara'', ''Magica'', ''Nociv'', ''Omul cu Sobolani'', ''Protest Urban'', ''Ubscribe'', ''Tapinarii'', ''Target'', ''Teamsters'', ''Timpuri Noi'', ''Travka'', ''Tunderground'', ''Urma'', Vali Racila, ''Za-Duff'' si ''Zob''. Ungaria va fi reprezentata de ''Subscribe'' si ''Kampec Dolores'', iar din Germania vor fi sosi Al Jawala si Havoc. Organizatorii au anuntat ca este posibila si prezenta unor nume mari ale jazz-ului, precum Lucian Ban si Alex Harding, din New York, iar ritmurile etno vor fi aduse pe scena de trupele ''Shukar'' si Mahala Rai banda. Cele trei nopti de concerte vor fi difuzate in direct pe canalul TVR 2, intre orele 22,00 - 03,00.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.