Atacantul tricolorilor a aratat o mare pofta de joc in cele cateva zile pe care le-a petrecut la Constanta. "Briliantul" crede ca partida din deschiderea campaniei de calificare pentru Euro 2008 va fi foarte dificila, dar dupa cele 90 de minute de jo
Atacantul tricolorilor a aratat o mare pofta de joc in cele cateva zile pe care le-a petrecut la Constanta. "Briliantul" crede ca partida din deschiderea campaniei de calificare pentru Euro 2008 va fi foarte dificila, dar dupa cele 90 de minute de joc Romania va avea trei puncte.
- Cum va simtiti inaintea meciului?
- Suntem pregatiti, toti jucatorii sunt foarte motivati si, chiar daca ambele echipe sunt de aceeasi calitate, credem ca putem iesi invingatori. Suntem constienti totusi ca vom avea o partida foarte grea.
- Cat de greu va este sa va concentrati in acest moment, dupa ce ati ratat atatea campanii de calificare?
- Ne dorim foarte mult sa ne calificam la acest turneu final din Elvetia si Austria si suntem constienti ca nu mai merge sa evoluam ca si in precedentele preliminarii, pe care le-am ratat. Noi mereu am vrut sa luam trei puncte la finalul meciurilor si cred ca a venit momentul ca de data asta sa si reusim acest lucru.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.