Oferta conservatorilor de izolare a PD pe scena politica inca nu primeste un raspuns clar din partea principalului partid de Opozitie. Presedintele PSD Mircea Geoana a sustinut, ieri, dupa sedinta BPN ca PD ca exponent al regimului Basescu s-a autoi
Oferta conservatorilor de izolare a PD pe scena politica inca nu primeste un raspuns clar din partea principalului partid de Opozitie. Presedintele PSD Mircea Geoana a sustinut, ieri, dupa sedinta BPN ca PD ca exponent al regimului Basescu s-a autoizolat deja. El considera inainte de a incepe eventuale negocieri, este nevoie ca UDMR si PC sa-si clarifice pozitia fata de actuala guvernare. „Aceste partide si-au fixat un anumit calendar legat de clarificarea statutului lor in actuala Coalitie. Asteptam sa vedem ce solutie vor adopta si apoi ne vom pronunta si noi pe aceasta tema“, a mai spus Geoana.

Democratii, 'turnati>> la PPE


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.